Jarenlange ervaring in combinatie met flexibiliteit

We hebben al meer dan 25 jaar ervaring in transport en logistiek. In 1995 begon Gert Willigenburg met één vrachtwagen. Inmiddels zijn wij doorgegroeid naar een transportbedrijf met 15 vrachtwagens. Dit maakt ons groot genoeg om uw transportvragen snel op te volgen en aan de andere kant zijn we compact genoeg om flexibel te zijn. Heeft u een verandering in uw opdracht dan kunnen wij daar, door de korte lijnen met onze chauffeurs, direct op reageren.

Betrouwbare en gecertificeerde chauffeurs

We hebben een vast team betrouwbare en gecertificeerde chauffeurs waarvan de meeste al jaren voor ons bedrijf werken.
Sinds 2001 hebben we ons gericht op koel- en vriestransport en inmiddels mogen we ons specialist op dat gebied noemen. Maar ook voor andere vervoersvragen houden wij ons aanbevolen.

Up-to-date wagenpark

Onze vrachtwagens voldoen aan de huidige eisen en hebben euro 6 motoren. De trailers zijn voorzien van track and trace systeem waardoor we uw vracht en temperatuur nauwkeurig kunnen volgen. Enkele trailers zijn voorzien van multi-temp koelmotoren, dit maakt het mogelijk om vers- en diepvriesproduct in één trailer te verladen. Ook double stock laden behoord tot de mogelijkheid om zodoende nog meer efficiëntie te creëren.

Werkgebied

Onze chauffeurs rijden in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.