Koel- en vriesvervoer

Het vervoer van uw gekoelde of diepgevroren producten is onze specialiteit. We hebben veel ervaring met het vervoeren van koel- en diepvriesproducten van de producent naar distributiecentra. We begrijpen hoe belangrijk het is dat levensmiddelen onder de juiste omstandigheden vervoert worden. Zo worden de kwaliteit en houdbaarheid van de producten behouden.
Elke trailer heeft een tempratuurregistratiesysteem waardoor we uw lading kunnen controleren. Zodra er een afwijking in de ingestelde tempratuur zichtbaar is krijgen wij een melding en kunnen we het oplossen.

Verschillende vormen van transport

Ook in andere vormen van transport zijn wij thuis. Denk bijvoorbeeld aan pallettransport, vervoer van lange producten, volumetransport en algemeen goederentransport. Onze trailers zijn voorzien van een double stock systeem waardoor we ook goederen kunnen vervoeren die niet gestapeld mogen worden. Zo wordt de beschikbare capaciteit optimaal benut.

Veilig vervoer van gasflessen

Het vervoer van gasflessen valt onder het vervoer van gevaarlijke stoffen. Onze chauffeur is getraind in het veilig omgaan met gascilinders en kent de risico’s en noodprocedures die daarbij horen.